1. Pradžia
  2. News
  3. Kaip teisingai pasirinkti šampūną sau?

Kaip teisingai pasirinkti šampūną sau?

Kaip teisingai pasirinkti šampūną sau?

Pasiruošk savo plaukų priežiūrai, nes šiame straipsnyje rasi viską, ko reikia, kad pasirinktum tinkamiausią šampūną ir naudotum jį tinkamai. O svarbiausia rinktis natūralų, organinį, švarų šampūną sau, kurie geriausiai atitinka tavo plaukų tipą ir poreikius.

Šampūno pasirinkimas yra svarbus norint efektyviai išspręsti daugelio plaukų problemų, tokių kaip išsausėjimas, spalvos blukimas ir kt. Būtina rinktis natūralų šampūną, atsižvelgiant į savo plaukų tipą. Pavyzdžiui Enzo Argan Shampoo yra tinkamas kasdieniams plaukų priežiūros produktams, kurie padės atkurti plaukų drėgmę ir minkštumą, taip pat jis tinka sausiems ir šviesintiems plaukams. Jei tavo plaukai yra dažyti, rinkis šampūną, kuris padeda ilgiau išlaikyti plaukų spalvą, pavyzdžiui Enzo Color Care Shampoo . Jei tavo plaukai ploni rinkis iš Enzo Shampoo Volume. Enzo Man Shampoo yra pritaikytas vyrų plaukų priežiūrai, turi stiprinančias savybes ir drėkina. Enzo Purifying Shampoo giliai valo plaukus ir pašalina priemonių likučius.

Šampūnas yra plaukų priežiūros priemonė, be kurios neįsivaizduojamas kasdieninis plaukų puoselėjimas.

Teisingas šampūno naudojimas yra labai svarbus: rekomenduojama plauti plaukus šampūnu du kartus. Pirmas kartas pašalina įvairius nešvarumus, riebalų perteklių bei formavimo priemonių likučius. Antrasis plovimo kartas padeda plaukams pasisavinti šampūno savybes, tampa švelnesni ir blizga.

Dažnesnis plaukų plovimas yra būtinas gyvenant miesto režimu. Optimaliausias pasirinkimas plauti 1-2 kartus per dieną. Tada plaukite tik vieną kartą.

Svarbu rinktis kokybišką šampūną, kuris būtų taikomas tik galvos odai ir plaukų šaknims, kadangi jis gali išsausinti plaukus bei jų galiukus. Ant jų reikia tepti kondicionierių pvz Enzo Conditioner ar kaukę Enzo Mask.

Svarbu pasirinkti tinkamą šampūną, kuris gerai tinka tavo plaukams ir padeda jų grožiui. Todėl, apsilankyk mūsų internetinėje svetainėje www.Enzo.lt ir pasirink savo mylimiausią šampūną iš visame pasaulyje pamėgtą prekinį ženklą plaukų priežiūros priemonių asortimento.

Naujausi straipsniai

Apie mus

Nepakartojama gamtos turtų ir mokslo pažangos darna kiekviename buteliuke. Modernioje laboratorijoje sukurtos linijos formulės talpina tik žmogaus sveikatai bei aplinkai draugiškas medžiagas, o bioaktyvūs ingredientai iš prestižinių Europos laboratorijų bei ypatinga gaminimo technologija užtikrina profesionalų efektą bei nepamirštamą vartojimo patirtį.

Meniu