1. Pradžia
  2. News
  3. Nauja Grožio Salonų paslauga plaukams – #5D Ritual

Nauja Grožio Salonų paslauga plaukams – #5D Ritual

Paklausi ir klientų išgirta plaukų puoselėjimo programa. Procedūra sulaukia begalės komplimentų.

“Kokie švelnūs… ” “Čia mano plaukai?… ” “Visiškai kitokie, šilkiniai tokie… “

Ar žinote, kad tai organiška kosmetika. Ji draugiška aplinkai bei odai. Štai ką sako ištikimiausi #5Dritual klientai:

” Mano plaukai pradėjo augti kaip niekad sparčiai!…”

” Pagaliau atsiauginau savo sveikus plaukus… “

” Man atsigavo ne tik plaukai, bet ir mano galvos oda!… “

ESI GROŽIO SALONO SAVININKAS?

Nori naujos ir veiksmingos paslaugos ir Tu?

Susisiek su mumis:

Kokia procedūros eiga?

  1. Procedūra pradedama nuo galvos plovimo giliai valančiu šampūnu, kuris išvalys visus purvo, dulkų ir plaukų formavimo priemonių likučius.
  2. Kuomet plaukai paruošti procedū- rai, per viso plauko ilgį ir svarbiausia – į galvos odą įmasažuojamas speciali- ai paruoštas koncentratas, kurio sudėtyje yra gausybė vitaminų, makadamijos bei argano aliejų. Procedūros tikslas – pamaitinti ir vitaminizuoti plauką kuo giliau į plauko šerdį. Į galvos odą koncen- tratas švelniai įmasažuojamas tam, kad pamaitintų ne tik plaukus, bet ir išvalytų bei atgaivintų galvos odą, mažintų slinkimą bei skatintų augimą.
  3. Įmasažavus koncentratą, naudojamas perkaitintų nano garų aparatas. Aparatas pasiekia pačią plauko šerdį ir rekonstruoja plaukus iš vidaus.
  4. Paskutinis etapas yra užfiksuo- jantis. Galvos oda bei plaukai švelniai, bet kruopščiai nuskalauja- mi švariu, vėsiu vandeniu nenau- dojant jokių priemonių.

Kada pajusiu rezultatus?

Atlikdami plaukų puoselėjimo, maitinimo procedūras visada tikimės kuo greitesnio ir kuo akivaizdesnio rezultato. Tenka nusivilti, nes didžioji dauguma procedūrų rezultatų tampa akivaizdūs po viso kurso procedūrų kartojimo. Neretai tai reikalauja ir 5-15 procedūrų. Tik ne #5Dritual’as!

Ši procedūra liaupsinama bei vertinama ne tik dėl naudojamų priemonių aukštos bei retos kokybės sudėties, paprastos ir greitos atlikimo eigos, bet svarbiau- sia – dėl rezultatų kurie akivaizdūs vos po pirmo karto! Plaukai tampa birūs, paklusnūs, spindintys, gyvybingi bei tvirti. Procedūrosos rezultatais galėsite mėgautis visą mėnesį.

Kadangi plaukas prisisotins didele gausa vitaminų, įgaus drėgmės – pailgės plauko džiūvimo laikas. Tai vienas iš rodiklių, kad plaukas sveikas.

Kokias plaukų priežiūros priemo- nes geriausia naudoti po procedūros?

Tam, kad rezultatas džiugintų ištisus metus ir visais metų laikais, savo plaukų priežiūros rutinoje būtina naudoti tik natūralias priemones, be silikonų, parabenų, sulfatų ir kitų “blogių”. Naudojama kosmetika ENZO yra organiška, natūrali ir vertinama tarp garsiausių plaukų specialistų bei , žinoma, klientų tiek visoje Lietuvoje tiek užsienyje.

Kuo naudinga natūrali kosmetika ir kuo ji skiriasi nuo kitų?

Natūrali kosmetika puoselėja Jūsų plauką iš vidaus, maitina vitaminais, teigiamai veikia plaukų struktūrą, dėl pastarosios priežasties, rezul- tatai nėra ,,vienkartiniai‘‘.

Organiška ENZO kosmetika gydo, saugo, atstato ir puikiai tinka naudojimui kasdiena. Procedūra visiškai saugi, nekeičia plauko struktūros, nesvarbu ar tai tiesus ar garbanotas plaukas. Naudojami produktai natūralūs bei organiški, nedirgina galvos odos, neerzina plauko.

Ar procedūra turi kenksmingų poveikių?

‚,Yury” salono specialistai myli bei rūpinasi savo klientais bei jų plaukais, todėl siūlome Jums tik tai, kas geriausia! Pabrėžiame, kad #5Dritual’o procedūra yra visiškai nekenksminga Jūsų plaukams. Juos puoselėja bei natūraliai maitina.

Kokį rezultatą pasieksiu procedūrą kartojant kas keturias savaites?

Atsakingai kartojant procedūrą vis praėjus 4 sav., plaukai taps sveiki, bus atkurta jų natūrali struktūra, greičiau augs, mažiau lūžinės, sumažės plaukų slinkimas. Plaukai nuo pat šaknų iki galiukų bus giliai sudrėkinti, taps švelnūs, birūs ir tvirti.

Nori įtraukti šią paslaugą savo versle?

Mielai tau padėsime!

Kiekvienuose Spa namuose rasime gausybe procedūrų kūnui, sielai ir gerai savijautai. Masažai, įvyniojimai, pilingai, baseinai ir pirtys – kūnas atsigauna. Ar nebūtų nuostabu jei šalia Spa kūnui, Spa procedūra palepintumėte ir klientų plaukus?

Ar procedūros atlikimui reikalingas konkrečios srities specialistas?

Šiai procedūrai atlikti pakanka apmokyti bet kurį komandos narį. Tai visiškai nesudėtinga procedūra kurios eiga bus aiški kiekvienam. O išsidžiovinti plaukus klientas gales ir pats.

Kaip apmokyti darbuotoją?

Mes tuo pasirūpinsime. Online/gyvai/skambučiu – Jums patogiu laiku, vos per valandą specialistas bus pasiruošęs.

 

Esu Lina kirpėja -stilistė iš Kretingos.

Mano kaip meistrės didžiausias įdarbis buvo atliktas Skandinavijoje su dideliu bagažu pradėjau kelionę Kretingoje ir prie mano bagažo prisidėjo 5D ritual procedūra ir Enzo kosmetika. Darau procedūras savo klijentėms ir kiekvienos mano klijentės istorijos skirtingos labai džiugu kai matosi rezultatas po pirmojo vizito. 5D koncentratas nuostabus eleksyras kuris gydo galvos odą bei plaukus. 5Dprocedūra daznai sakau du viename ,nes išvaloma galvos oda ,bei atstatoma pusiausvyra ir plaukai žvilgantys, lankstesni ir sveikesni. Mano patirtis rodo ,kad su šią procedūra galyma pasiekti labai daug nebtik akys blizga bet ir sveikesni zvilgantys plaukai.

Esu Renata kirpėja -stilistė iš Švedijos.

Mano atsiliepimai klienčių rezultatas po su 5 D Ritual Ir darbas namuose tęsiant su Enzo produktais kas yra l svarbi dalis atsiliepimai. Seiko blizgančio natūraliai plauko ateitis ! Labai svarbu po ritualo tęsti namų darbą su visu trio Šampūnas pagal poreikį enzo purškiamasis kondicionie- rius kuris visame kame apsauga plauko nuo iki galiukų ir atliekant 5 D kauke namuose . Matau rezultata ypač po covid kai plaukas isplonejes rezultata kuris mane džiugina !

Naujausi straipsniai

Apie mus

Nepakartojama gamtos turtų ir mokslo pažangos darna kiekviename buteliuke. Modernioje laboratorijoje sukurtos linijos formulės talpina tik žmogaus sveikatai bei aplinkai draugiškas medžiagas, o bioaktyvūs ingredientai iš prestižinių Europos laboratorijų bei ypatinga gaminimo technologija užtikrina profesionalų efektą bei nepamirštamą vartojimo patirtį.

Meniu